Sådan installerer du ViewRight Web Player

Første gang du vil se tv, film og serier på play.tdc.dk, skal du i nogle browsere installere programmet ViewRight Web Player til at afspille programmerne på din computer

Installation af ViewRight Web Player i Internet Explorer

For at se tv på din computer, skal du i visse browsere installere ViewRight Web Player plugin’et. Linket til installationen vil automatisk åbne, hvis der er behov for det, og plugin'et virker i Internet Explorer 9 og 10, samt Internet Explorer 11 på windows 7 og 8

Sådan installerer du View Right Web Player

1. Klik på Download ViewRight her.

Hent ViewRight Web Player til Explorer

2. Klik på Gem fil.

Gem fil til ViewRight Web Player til Explorer

3. Klik på filen (alt efter browserversion, kan filen vises forskellige steder efter download).

Åben fil til ViewRight Web Player til Explorer

4. Klik på Kør, for at starte installationen.

Kør fil til ViewRight Web Player til Explorer
5. Klik på Install.
Installer ViewRight Web Player til Explorer
6. Har du nogle internetbrowsere åbne, skal de lukkes inden installationen kan fortsætte. Klik på Ja for at lukke internetbrowserne automatisk.
Browsertjek inden installation af ViewRight Web Player til Explorer
7. Klik OK for at genstarte computeren. Har du ting der skal gemmes, skal du gøre det inden du klikker ok.
ViewRight Web Player til Explorer - genstart pc
8. Klik Finish for at afslutte installationen.
Slut installation af ViewRight Web Player til Explorer

ViewRight Web Player er nu installeret, så du kan se film, tv og serier fra TDC Play på din computer.

Bliver du efter endt installation bedt om at installere ViewRigth Web Player plugin'et igen, selvom du lige har gjort det, kan det skyldes, at der er sket en fejl i installationen, da den blev hentet ned.

Prøv eventuelt at hente plugin'et til pc og kør installationen igen

Hent plugin til ViewRight Web Player

Du kan også se, om du kan finde en løsning på denne side

Problemer med installation af ViewRight Web Player