Test din pc

Testcenter - få et servicetjek af din pc

Med TDC Testcenter kan du se informationer om din pc. De kan være brugbare for TDC's support.

Dine PC informationer
Afsnit 1 Klokkeslæt Din computers klokkeslæt:  - tjecker, vent et øjeblik -
Server klokkeslæt:  - tjecker, vent et øjeblik -
Info
Afsnit 2 Browser Info
Afsnit 3 Styresystem Info
Afsnit 4 IP adresse - tjecker, vent et øjeblik - Info
Afsnit 5 Java
Tryk her for at hente seneste version af Java
Info
Afsnit 6 Flash Version:
Tryk her for at hente seneste version af Flash
Info
Afsnit 7 TDC Login - tjecker, vent et øjeblik - Info
Afsnit 8 Andet Javascript aktiveret:
Cookies accepteres:
Skærm opløsning:
Info

Hvad betyder rød og grøn?

Røde numre betyder, at du ikke har installeret den pågældende software på din pc - eller at vores system ikke har kunne detektere den.
De grønne numre betyder, at vi kan se, at du har programmet installeret og hvilken version, du har installeret. Men det betyder ikke, at det er den seneste version.
Brug værktøjerne på Sikkerhedsportalen til at tjekke, at du har den seneste version af programmerne.

Test din hastighed

Brug TDC Hastighedstest til at teste hastigheden på dit internet. Se også hvilke muligheder du har, og hvad forskellige produkter kræver af hastighed.