Værd at vide

Få nyttig information om priser til og fra udlandet.

1. Taksterne afhænger af hvilken priszone, du befinder dig i.

Har du brug for mere hjælp?

Følgende artikler vil ofte kunne hjælpe dig videre.

1. Når du skal ringe til udenlandske numre, har du i nogle tilfælde brug for de gældende landekoder.

Landekoder

2. Der gælder forskellige takster, når du foretager og modtager opkald, bruger data og sender beskeder i udlandet.

Priser i udlandet

3. Der gælder forskellige takster, når du ringer og sender beskeder fra Danmark til udlandet.

Priser til udlandet

4. Rejseklar Data og Rejseklar Tale er abonnementer, der giver dig fordelagtige priser i 32 europæiske lande.

Tal og surf billigt med Rejseklar Tale og Data

Få personlig hjælp

forum

Deltag i debatten med vores skarpeste kunder

Facebook

Få hjælp via Facebook

TDC Mail

Skriv til os og få svar i løbet af 1 arbejdsdag

phone_2

Ring til os på 70 70 30 30