Sådan installerer du ViewRight Web Player

Første gang du vil se tv, film og serier på play.tdc.dk, skal du installere programmet ViewRight Web Player til at afspille programmerne på din computer

Installation af ViewRight Web Player i Internet Explorer 11

Vælg at du vil downloade programmet til pc

1. Klik på Download til PC

Klik på Kør. Du finder den i den gule bjælke nederst i skærmen

2. Klik på Kør i den gule bjælke, der dukker op nederst på skærmen

Accepter betingelserne ved at vælge I accept the terms

3. Sæt flueben i I accept the terms...

4.Klik på Install for at påbegynde installationen

Tryk på Finish for at gøre installationen færdig

5. Klik på Finish, når installationen er fuldført

ViewRight Web Player er nu installeret, så du kan se film, tv og serier fra TDC Play på din computer. Inden det virker, skal du muligvis genstarte din browser og computer.