Tilknyt TDC Mail til dit TDC Login

Ønsker du at bruge en gammel e-mail-adresse til dit TDC Login, eller får du ikke automatisk adgang, kan du selv tilføje det

Adgang til din TDC Mail

Får du ikke automatisk adgang til din TDC Mail, når du logger på Webmail, skal du selv tilføje den.

Sådan tilknytter du TDC Mail til dit TDC Login

Indtast dit TDC Login for at logge på TDC Selvbetjening

1. Log på Selvbetjening med dit TDC Login

Har du glemt din adgangskode eller brugernavn til TDC Login, kan du få hjælp her: Glemt adgangskode eller brugernavn til TDC Login

Klik på Mit TDC øverst

2. Klik på Mit TDC i menuen

Vælg nu TDC Mail i undermenuen

3. Klik på TDC Mail

Du skal vælge Tilknyt din TDC-mail til dit TDC Login i midten

4. Klik på Tilknyt din TDC-mail til dit TDC Login

Du skal nu indtaste din TDC e-mailadresse og adgangskode, som du ønsker at tilknytte dit TDC Login

5. I Indtast din mailadresse og password skal du gøre følgende:

Mailadresse indtaster du din TDC e-mail-adresse

Password indtaster du adgangskoden til din TDC Mail. Din adgangskode til TDC Mail er ikke nødvendigvis den samme, som til dit TDC Login, medmindre du har valgt samme adgangskode.

Få hjælp til din TDC Mail adgangskode

Klik på Videre

Du får en bekræftelse på, at din TDC Mail er blevet tilknyttet dit TDC Login

6. Din TDC e-mail er nu tilføjet dit TDC Login

Klik på Tilbage til Mit login

7. Før du kan bruge TDC Webmail, skal du logge ud af Selvbetjening

8. Log på Selvbetjening med dit TDC Login igen. Du har nu adgang til din TDC Mail overalt i verden med TDC Webmail. Det eneste krav er, at du har forbindelse til internettet

Log på TDC Webmail