Brug af TDC Mailsupport til Windows 8 og 8.1

Her får du hjælp til at installere Windows Essentials, som indeholder et e-mail-program, som du skal bruge ved opsætning af TDC Mail til Windows 8 og 8.1

Før du kan bruge Mailsupport i Windows 8 og 8.1

Før du kan bruge TDC Mailsupport til automatisk opsætning af din e-mail-konto i Win 8 og 8.1, skal du hente det gratis e-mail-program fra Windows Essentials. E-mail-programmet er en gratis tilføjelsespakke fra Microsoft. Du skal derfor ikke betale yderligere for at få programmet til din pc.

Sådan installerer du Windows Essentials på din pc

1. Hent Windows Essentials (åbner et nyt vindue)

2. Vælg Download nu i det nye vindue

Klik på Kør efter du har downloadet Windows Essentials til din pc

3. Vælg Kør, når du har hentet programmet til din pc

Du skal vælge, om du vil installere alle medfølgende programmer eller kun Mail

4. Du skal nu vælge mellem 2 muligheder for at komme videre:

• Vælger du Installer Windows Essentials, installeres alle de hentede programmer
  • Vælger du Vælg de programmer, du vil installere, bestemmer du selv, hvilke programmer, der skal installeres
Har du valgt selv at bestemme, programmerne der skal installeres, skal du mindst installere Mail
5. Har du valgt Vælg de programmer, du vil installere, får du dette billede

Markér Mail og vælg Installer. Du installerer nu kun e-mail-programmet Windows Live Mail

Når din installation er færdig, skal du blot klikke på Luk. Gå tilbage til Mailsupport-siden for at få videre vejledning

6. Vælg Luk, når programmet er installeret.

Efter installation af Windows Essentials

Du kan nu bruge Mailsupport til at automatisk opsætning af dit e-mail-program.

Fortsæt til opsætning af TDC Mail med Mailsupport