Træfpunkt

Træfpunkt er Danmarks største telefonmødested, og du kan være 100% anonym, når du ringer. Træfpunkt-tjenesten er åben 24 timer i døgnet, alle ugens dage - hele året rundt

På Træfpunkt kan du snakke med forskellige mennesker i en lang række 6-personers rum, der er inddelt efter alder, interesse eller geografi. Du kan ved hjælp af knapperne på din telefon hurtigt og nemt vælge mellem de mange muligheder. Du kan også gå i personligt rum, hvis du ønsker at tale mere privat med en anden. I de personlige rum er der plads til 2 personer.

Træfpunkt er meget nemt at anvende - du ringer blot på 90 90 11 11 og følger anvisningerne.

Du kan ringe fra alle slags telefoner - også din mobiltelefon.

Hvad koster det at bruge Træfpunkt?

Træfpunkt er et af TDC’s særnumre, og derfor ringer du også til en særlig takst.

Ringer du fra et andet teleselskab eller benytter du din mobiltelefon, kan prisen være anderledes. Du kan få den nøjagtige pris oplyst hos dit teleselskab.

Hvert opkald til Træfpunkt kan maksimalt vare 60 minutter - herefter vil opkaldet blive afbrudt. Du kan naturligvis ringe op til Træfpunkt på ny.

Opkalds afgift: 0,225kr

Pris pr/minut: 5,50kr

MegaChat

Mega-Chatten er Danmarks største telefonmødested, hvor du kan tale med masser af spændende mennesker fra hele landet.

Du får adgang til Mega-chat ved at taste 55 fra hovedmenuen i Træfpunkt. Du kan altid komme tilbage til Mega-Chattens menu ved at taste *. Vil du helt tilbage til dit oprindelige startsted, skal du blot taste **.

Personlige rum

Hvis du ønsker at blive stillet om til et personligt rum, hvor der kun kan være 2 deltagere, kan du gøre dette fra Træfpunkt ved at taste #. Du vil så blive bedt om at indtaste et 8-cifret nummer, der så fungerer som adgangskode til det personlige rum.

Hvis I er to, der vælger det samme 8-cifrede nummer, vil I komme ind i samme rum. Nummeret på det personlige rum kan være en vilkårlig kode som I selv vælger.