Flytning til ny adresse

Når du flytter til en ny bolig, kan du nemt flytte dine TDC abonnementer til din nye adresse. Det eneste du skal gøre er at melde flytning online eller kontakte os telefonisk. Flytningen til den nye adresse kan også åbne op for nye muligheder hos TDC.

Værd at vide om flytning af dit TDC abonnement

Hvornår skal jeg melde flytning?

Hvis du melder flytning 3-4 uger i forvejen, vil vi i langt de fleste tilfælde kunne opfylde dine ønsker. Hvis der mangler installationer, skal du regne med en længere leveringstid.

Kan jeg bestille en dato for flytning af abonnement?

Ja, du kan ønske en specifik flyttedato fra én uge fra bestillingsdato til maksimalt 6 måneder frem.

Kan jeg beholde mit nummer, når jeg skifter adresse?

Ja, du kan beholde dit telefonnummer resten af livet, uanset hvor i Danmark du flytter hen.

Kan jeg vælge nyt nummer, når jeg flytter?

Hvis du ikke længere ønsker dit gamle telefonnummer vælger TDC dit nye telefonnummer. Du har dog mulighed for at ønske cifre, og så vil vi forsøge at få dem med i dit nye telefonnummer, såfremt de er ledige.

Er du i tvivl, om der er en TDC-installation på din nye adresse?

Hvis du er i tvivl kan du ringe til Kundeservice på 70 70 30 30 – tast 3 og spørge, om der findes installation på din nye adresse.

Hvad sker der når jeg har flere produkter hos TDC?

Har du f.eks. både TDC Fastnet og TDC Bredbånd, så flyttes begge produkter, når du flytter din fastnettelefon til en ny adresse. Hvis dine TDC abonnementer ikke har samme kontonummer, skal du huske at oplyse os om dette.

Flytter mit mobilabonnement med, når jeg flytter min telefon?

Ja, hvis dit mobilabonnement er knyttet til dit fastnet/bredbånds/TDC TV-abonnement, så flytter det automatisk med, når du melder flytning. Hvis dine TDC abonnementer ikke har samme kontonummer, skal du huske at oplyse os om dette.

Skal du flytte mere end ét abonnement, skal du være opmærksom på, at du betaler for hvert abonnement, du flytter. Du kan kontakte os på 70 70 33 33 og– taste 3 for at finde den bedste løsning for dig.

Produkt  Pris
TDC TV eller TDC HomeTrio* 0 kr.
TDC Bredbånd eller TDC HomeDuo** 0 kr.
TDC Fastnet*** 475 kr.
TDC ISDN 475 kr.
Godt-i-gang installation  999 kr.
Mobil (pånær Duét) 0 kr.

* Prisen for flytning af TDC TV eller TDC HomeTrio er inkl. tekniker.

** Er der brug for en tekniker til TDC Bredbånd eller TDC HomeDuo, skal der samtidig med flytningen bestilles en Godt-I-Gang installation.

*** Pris på flytning af TDC Fastnet er inkl. dine tillægsprodukter, som f.eks Duét, Bredbånd, Ekstra Services m.v. Det koster mere, hvis der vælges Godt-I-Gang installation ved flytning af ISDN eller Bredbånd, eller andre tillægsydelser.