Værd at vide

Få nyttig information til at forstå din regning.

1. Din første regning dækker over abonnementet fra den dag, du har fået dit TDC-produkt, til den dag du får regningen, og herudover forudbetaling for det første kvartal.

2. Betalingsservicenummeret er dét nummer, du skal bruge, når du tilmelder dig Betalingsservice.

Står der et kontonummer (starter med 2 eller 3) på din regning, skal du bruge betalingsservicenummeret 00184136/00004.

Står der et kundenummer (starter med 4) på din regning, skal du bruge betalingsservicenummeret 01741640/00001.

3. KODA og Copy-Dan er lovpligtige afgifter til producenter og kunstnere på både radio og tv.

Har du brug for mere hjælp?

Følgende artikler vil ofte kunne hjælpe dig videre.

1. Få hjælp til at forstå de forskellige elementer af din regning. Flere forhold kan påvirke den regning, du modtager fra TDC. Er du ny kunde, eller har du opsagt eller ændret et abonnement, kan du opleve at modtage en større regning end forventet eller modtage flere regninger på en gang.

Forstå din regning

2. Her får du en oversigt over de priser, der gælder for eksempelvis installation, ændring eller genåbning af et TDC-produkt.

Se priser på gebyrer og engangsbetalinger

3. Du skal blandt andet bruge dit kunde- eller kontonummer, når du skal betale dine regninger, henvende dig til TDC's Kundeservice eller have adgang til visse tjenester.

Sådan finder du dit konto- eller kundenummer

Få personlig hjælp

forum

Deltag i diskussionen med vores skarpeste kunder

Facebook

Få hjælp via Facebook

TDC Mail

Skriv til os og få svar i løbet af 1 arbejdsdag

phone

Ring til os på 70 70 30 30