Sådan tester du hastigheden på dit bredbånd

Brug TDC Hastighedstest til at teste, om din hastighed passer med det produkt, du har købt. Se også hvilke muligheder du har, og hvad forskellige produkter kræver af din hastighed.

Kør TDC Hastighedstest direkte fra din pc.

TDC Hastighedstest kræver, at du har installeret et Java-plugin i din browser. Hvis du ikke har installeret et sådan plugin, vil testen automatisk vise et link til, hvordan dette gøres.

Se hvordan du udfører testen korrekt