Hvad hedder TDC's mailservere?

Her er oplysningerne du skal bruge for at konfigurere dit mailprogram. Bemærk at du kan få opsætningen foretaget helt automatisk med programmet TDC Mailsupport

Eller du kan se vejledningen til dit mailprogram under Manuel opsætning af TDC Mail

Oplysninger du skal indtaste
Indgående server / POP-server / POP3-server pop3.mail.dk

Standard er port 110, men du kan også benytte port 995 og sætte kryds i "Denne server kræver en krypteret forbindelse (SSL)".
Udgående server /
SMTP-server
asmtp.mail.dk
Port 25 udskiftes med port 587. Du kan også benytte port 465 og sætte kryds i "Kræver en sikker forbindelse (SSL)".

Bemærk: Du kan ikke benytte denne server, hvis du ikke har en TDC-mailadresse. Kontakt i stedet din mailudbyder.
Læs mere
Kontonavn / Login name /
Username
Den e-mail-adresse du har oprettet sammen med dit abonnement.
Adgangskode / Password Er som regel den adgangskode, du selv angav under onlineregistreringen af dit internetabonnement. Du kan dog senere have angivet en særlig adgangskode til din mailboks via webmail.

Bemærk: det er ikke den samme kode som til dit TDC Login, medmindre du selv har ændret den i Webmail

Godkendelse på serveren til udgående post

For at hindre misbrug af din mailkonto til spredning af spam og computervirusser, skal der aktiveres godkendelse på serveren til udgående post. Godkendelsen sker via samme brugernavn og password som til den indgående postserver (se ovenfor).