Ekstraservices

Træfpunkt

På denne side finder du information om og hjælp til brugen af Træfpunkt - Danmarks største telefonmødested. Ved at klikke på artiklerne neden for kan du springe direkte til den hjælp, der er relevant for dig.

1. Hvad er træfpunkt?
  2. Sådan bruger du Træfpunkt
  3. Hvad koster det at bruge Træfpunkt?
  4. MegaChat
  5. Personligt rum

1. Hvad er træfpunkt?

Tal med tusindvis af forskellige mennesker - hver dag!
Træfpunkt er et af de helt store hits. Her mødes tusindvis af mennesker hver dag under afslappede former. Træfpunkt er Danmarks største telefonmødested, og du er som bruger 100% anonym. Træfpunkt er åbent 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage, året rundt.

På Træfpunkt kan du snakke med massevis af forskellige mennesker i en lang række 6-personers rum, der er inddelt efter alder, interesse eller geografi. Du kan ved hjælp af knapperne på din telefon hurtigt og nemt hoppe rundt mellem de mange muligheder. Du kan også gå i personligt rum, hvis du ønsker at tale mere privat med en anden. I de personlige rum er der plads til 2 personer.

2. Sådan bruger du Træfpunkt

Træfpunkt er meget nemt at anvende - du ringer blot på 90 90 11 11 og følger anvisningerne.  Du kan ringe fra alle slags telefoner - også din mobiltelefon.

Du kan også høre vejledningen ved at trykke 0, når du ringer til Træfpunkt. Træfpunkt består af en række åbne rum, hvor der kan deltage 6 personer samt en række personlige rum, hvor der kan deltage 2 personer. De åbne rum er inddelt i 8 geografiske rum, som fremgår af menuen. Du kan vælge et område ved at taste et ciffer fra 1 til 8. Hvis du ikke foretager noget valg vil du blive stillet om til et tilfældigt Træfpunkt-område.

3. Hvad koster det at bruge Træfpunkt?

Se prisen for opkald til Træfpunkt fra TDC Fastnet.

Ringer du fra et andet teleselskab eller benytter din mobiltelefon, kan prisen være anderledes. Du kan få den nøjagtige pris oplyst hos dit teleselskab.

Hvert opkald til Træfpunkt kan maksimalt vare 60 minutter - herefter vil opkaldet blive afbrudt. Du kan naturligvis ringe op til Træfpunkt på ny.

4. MegaChat

Mega-Chatten er Danmarks største telefonmødested, hvor du kan tale sammen med masser af spændende mennesker fra hele landet. MegaChatten er Danmarks nye, sjove og mest spændende mødested. Det perfekte sted for dig der gerne vil snakke med andre mennesker fra hele landet, for dig som leder efter nye venner, - eller hvem ved…måske en ny kæreste.

Du får adgang til Mega-chat ved at taste 55 fra hovedmenuen. Du kan altid komme tilbage til Mega-Chattens menu ved at taste stjerne. Vil du helt tilbage til dit oprindelige startsted, skal du blot taste stjerne to gange.

4. Personligt rum

Hvis du ønsker at blive stillet om til et personligt rum, hvor der kun kan være 2 deltagere, kan du gøre dette fra Træfpunkt ved at taste #. Du vil så blive bedt om at indtaste et 8-cifret rumnummer.

Hvis I er to, der vælger det samme 8-cifrede rumnummer, vil I komme ind i samme rum. Rumnummeret kan være en vilkårligt kode som I helt selv aftaler - f.eks. 4 gange din alder eller 2 gange postnummeret for Roskilde. Det er helt op til Jer selv.