Installation af ViewRight web player

Første gang du ser tv, film og serier på TDC Play, skal du installere programmet ViewRight. Programmet gør det muligt for dig at afspille tv og film på din computer. Her viser vi, hvordan du gør.

Bemærk, du skal genstarte din internetbrowser, når du har installeret afspilleren.

PC med Internet Explorer 9 browser

Bemærk, ViewRight player virker ikke med 64 bit versionen af Internet Explorer 9

Klik på linket for at downloade programmet til PC

player1

Der dukker nu en gul bjælke op nederst på skærmen. Klik på Run for at starte installationen

afspiller ie1

Sæt flueben i Accepter betingelserne og klik på Install

afspiller ie2

Programmet installeres nu på din PC. Klik på Finish, når installationen er fuldført.

afspiller ie3

Programmet er nu installeret, og du er klar til at se tv, film og serier på din computer. Bemærk, at du skal genstarte din browser.

afspiller ie4

Installation på PC med Internet Explorer browser

Klik på linket for at downloade programmet til PC

player1

Klik på Kør for at starte installationen

player2

Klik på Kør igen

player3

Sæt flueben i Accepter betingelserne og klik på Install

afspiller ie2

Klik på Finish for at afslutte installationsguiden

afspiller ie3

Klik på Luk-knappen

Player installation1

Programmet er nu installeret, og du er klar til at se tv, film og serier på din computer. Bemærk, du skal genstarte din browser.

afspiller ie4

Installation på PC med Google Chrome browser

Klik på linket for at downloade programmet til PC

Player installation1

Der dukker nu en grå bjælke op i bunden af din skærm.

Player installation2

Klik på den grå knap, når der ikke længere står, at der er XX sekunder tilbage af overførslen.

Player installation3

Klik på Kør

Player installation4

Sæt flueben i Accepter betingelserne og klik på Install

afspiller ie2

Klik på Finish for at afslutte installationsguiden

afspiller ie3

Klik på Luk-knappen

Player installation1

Programmet er nu installeret, og du er klar til at se tv, film og serier på din computer. Bemærk, at du skal genstarte din browser.

afspiller ie4

Installation på MAC med Safari internetbrowser

Klik på linket for at downloade programmet til MAC

Player installation mac1

Der dukker nu en boks op i bunden af din skærm med titlen "Overførsler". Klik på knappen TDC for at starte installationen.

Player installation mac3

Får du nedenstående pop-up, når du forsøger at åbne filen, du har downloadet, skyldes det at programmet ikke er fra App Store.

View right mac fejl

For at åbne programmet og gennemføre installationen, skal du finde det via 'Finder' (du finder det typisk i 'Applications'- mappen). Klik på app-ikonet og vælg 'Åbn' i pop-up menuen.

Klik på Fortsæt

Player installation mac3

Klik på Fortsæt

Player installation mac4

Erklær dig enig i betingelserne

Player installation mac5

Klik på Fortsæt

Player installation mac6

Klik på Installer

Player installation mac7

Klik på Luk, når installationen er gennemført

Player installation mac8

Klik på Luk-knappen

Player installation1

Programmet er nu installeret på din computer, og du er klar til at se tv, film og serier på din computer. Bemærk at du skal genstarte din browseren og evt. genstarte computeren første gang, du skal se tv og film.

afspiller ie4