Opsætning af TDC Mail på iPad

Hjælpevideo: Sådan opsætter du TDC Mail på iPhone og iPad

Se hvordan du sætter din iPhone eller iPad op til at bruge TDC Mail. Vi viser dig hvordan du sætter indgående og udgående post op, så du kan komme godt i gang med at bruge vores e-mail tjeneste.

Hjælpevideo - mail apple

Denne vejledning viser dig, hvordan du opsætter din TDC mail på din iPad. Vejledningen er til iOS 4.2. For at opsætte TDC Mail skal du bruge dit password til mail. Har du glemt dit password?

Bemærk: TDC yder ikke telefonisk support på opsætning af TDC Mail på iPad.

Ser du siden på din mobil? Vend skærmen for at få den bedste oplevelse

1. Tryk på indstillinger

2. Tryk på E-post, kontakter, kalendere og herefter Tilføj konto

ipad mail1

ipad mail2

3. Vælg Anden

4. Tryk på Tilføj e-postkonto

ipad mail3

ipad mail4

5. Udfyld nu nedenstående skærmbillede på følgende måde:

• I feltet Navn skriver du dit eget navn
  • I feltet Adresse skriver du din mailadresse eller kundenummer
  • I feltet Adgangskode skriver du din adgangskode til mailadressen. Har du glemt din adgangkode?
  • I feltet Beskrivelse skal der stå TDC Konto
  • Tryk på Næste i øverste højre hjørne

6. Tryk på POP øverst i vinduet. Under Server til indgående post skal der stå:

Under Server til udgående post:

• Værtsnavn: asmtp.mail.dk
  • Brugernavn: din mailadresse
  • Adgangskode adgangskode til mail

Klik nu på Arkiver i øverste højre hjørne

ipad mail5

ipad mail6

7. Hvis du ser nedenstående billede skal du klikke på Ja.

8.  Hvis du vil kontrollere opsætningen af din mail kan du trykke på TDC konto. Hvis billedet ser ud som nedenfor er din iPad nu opsat og klar til at sende og modtage mails.

ipad mail7

ipad mail8