Netværksdrev forsvinder

På nogle pc'er kan man opleve, at genvejen til HomeDisk (som netværksdrev) forsvinder. Oplever du dette, kan du prøve at oprette drevet manuelt.

Hjælper det ikke at oprette drevet manuelt, kan du gemme netconnector programmet på dit skrivebord. Du kan dermed nemt genoprette drevet ved at dobbeltklikke på programmet.

Sådan gemmer du netconnector på dit skrivebord:

• Åbn din browser og skriv homedisk eller 192.168.1.5 i adressevinduet.
  • Klik på svensknøglen
  • Klik på ikonet Opret drev
  • Klik på knappen Opret netværksdrev
  • Klik på Gem og vælg at gemme på Skrivebordet