TDC Webmail er utilgængelig i øjeblikket, dette skyldes en driftsfejl i Århus området. Se driftsinformation

Bemærk:

TDC Webmail er utilgængelig i øjeblikket, dette skyldes en driftsfejl i Århus området. Se driftsinformation

Sådan får du webmail adgang til din TDC Mail

Hvis du ikke automatisk får adgang til din TDC Mail, når du logger ind på mail.tdc.dk, skal du følge denne vejledning for at tilknytte din TDC Mail til dit TDC Login.

1. Log ind med dit TDC Login på mail.tdc.dk
  2. Når du er logget ind med dit TDC Login kan du fra denne side klikke på linket ”Tilknyt din TDC mail til dit TDC Login”
    knyt_webmail_topbanner
  3. Udfyld Mailadresse og Password. Bemærk - dit password til mail er et andet, end dit password til TDC Login. Har du glemt dit password til mail kan du bestille et nyt ved at kontakte kundeservice.
  4. Klik herefter på Videre.
    Webmail ny 01
  5. Din mail er nu tilføjet til dit login. Klik på TDC Webmail for at gå direkte til din indbakke, eller klik på Tilbage til mit login for at lave flere ændringer af dit login.
    Webmail ny 02

Din mailadresse er nu tilknyttet dit Login og du har adgang til webmail. Det betyder, at du har adgang til din mail uanset hvor i verden, du befinder dig via mail.tdc.dk