Sikkerhedspakken

TDC Sikkerhedspakke installation

Følg denne vejledning i, hvordan du installerer TDC Sikkerhedspakke fra F-Secure på din pc*.

Inden du installerer sikkerhedspakken, anbefales det, at du afinstallerer dit nuværende antivirus-program under Tilføj/fjern programmer. Under installationen af TDC Sikkerhedspakke vil der dog blive tjekket for andre antivirus-produkter, som vil blive afinstalleret i forbindelse med installationen af TDC Sikkerhedspakke.

Din pc skal være på internettet under installationen. Og det er vigtigt, at du vælger Tillad, hvis en tidligere installeret sikkerhedspakke spørger om "F-Secure installer" må få adgang til internettet.

*Skal du installere Sikkerhedspakken på en Mac? Se installationsvejledning til Mac

Hent TDC Sikkerhedspakke

Hent installations-programmet til den nyeste udgave af Sikkerhedspakken ved at klikke på 'Hent TDC Sikkerhedspakke'. Du kan også prøve Sikkerhedspakken uden beregning i 30 dage.

Hent TDC Sikkerhedspakke
eller Prøv TDC Sikkerhedspakke i 30 dage

Tryk på Gem.

Du kan med fordel gemme filen på pc'ens skrivebord.

Bemærk: Under installationen skal du indtaste din abonnementsnøgle. Har du allerede et abonnement, kan du se din abonnementsnøgle i Selvbetjening

Installationsvejledning

Bemærk: TDC Sikkerhedspakke kan kun installeres på Windows XP (Service Pack 3 eller nyere), Vista (Service Pack 2 eller nyere), Windows 7 (32 og 64 bit) og Windows 8.

1. Når du har hentet den nye Sikkerhedspakke, skal du dobbeltklikke på ikonet "TDC Sikkerhedspakke" på skrivebordet. Klik på Run.

57827
  2. Efter et lille stykke tid vil du blive bedt om at vælge hvilket sprog, installationen skal foregå på.
    Sikkerhedspakke Win 8 Installation 1
  3. Vælg det ønskede sprog og tryk Installer.

Sikkerhedspakke Win 8 Installation 2
  4. Læs Licensvilkårene grundigt og tryk Jeg accepterer licensvilkårene, hvis du ønsker at fortsætte installationen.

Sikkerhedspakke Win 8 Installation 3
  5. Installationen vil nu gå i gang, og du kan følge med i, hvor langt installationen er.

Sikkerhedspakke Win 8 Installation 4
  6. Indtast din abonnementsnøgle i feltet 1) og tryk derefter på Næste (2).
    Har du allerede et abonnement, kan du se din abonnementsnøgle i Selvbetjening
    Har du ikke en abonnementsnøgle, kan du anvende nøglen
    HJX7-RHDF-J9AL-E8LF-EXXK

til at få en 30 dages gratis prøvepakke.

Sikkerhedspakke Win 8 Installation 5
  7. Klik på Næste for at fortsætte installationen

Sikkerhedspakke Win 8 Installation 6
  8. Det anbefales, at du lader fluebenet blive og trykke Næste for at hjælpe med til at beskytte dig mod nye trusler mod din sikkerhed.

Sikkerhedspakke Win 8 Installation 7
  9. Installationen vil nu fortsætte og undersøge, om der kan være konflikter mellem Sikkerhedspakken og andre programmer på din computer.

Sikkerhedspakke Win 8 Installation 8
  10. Installationen vil nu kræve en genstart af din computer. Luk alle programmer og klik på Genstart for at afslutte installationen.

Sikkerhedspakke Win 8 Installation 9
  11. Efter genstart vil du blive mødt af skærmen ovenfor. Klik på Næste.

Sikkerhedspakke Win 8 Installation 10
  12. Installationsprogrammet forsætter med at undersøge, om der er software i konflikt med sikkerhedspakken. Afvent, at analysen er afslutet.

Sikkerhedspakke Win 8 Installation 11
  13. Du har nu installeret Sikkerhedspakken. Klik på Luk for at afslutte installationen.

Sikkerhedspakke Windows Toolbar 1Efter installationen vil der være et Sikkerhedspakke-ikon i nederste højre hjørne på din computerskærm:

Klik på ikonet for at åbne menubaren til TDC Sikkerhedspakke.

Sikkerhedspakke Windows Launch

Se: Kom godt i gang med TDC Sikkerhedspakke