Sådan lejer du film via din digitalmodtager

I denne vejledning viser vi dig, hvordan du lejer film og serier via din TDC digitalmodtager.

Se også: Film- og serieleje via computer på TDC Play

Sådan gør du

1. Klik på TDC Film og Serier-knappen på din fjernbetjening eller klik på Menu-knappen og gå i TDC Film-menuen.
  2. Klik dig frem til den ønskede film ved hjælp af piletasterne.
  3. Lej filmen ved hjælp af den pinkode du modtog pr. brev, da du bestilte TDC TV. Har du glemt den, kan du bestille ny pinkode til TDC Film
  4. Se, hvordan du får undertekster på filmen

Lej film
Det er nemt at leje en film med TDC TV. Der er aldrig udsolgt, og du kan leje direkte fra sofaen.

Du kan se filmen i 24 timer fra lejetidspunktet - vær dog opmærksom på, at filmen skal være set færdig inden for de 24 timer som lejeperioden varer.

Find yderligere hjælp på side i brugervejledningen:

Sådan bruger du TDC TV

Tidligere lejede film

Husk, at du altid kan få overblik over tidligere lejede film og forbrug i Selvbetjening. Første gang du vil se hvilke film du har lejet, skal du bestille en aktiveringskode. Den kommer til dig pr. brev.

Log ind i Selvbetjening og se tidligere lejede film

Se også:
- Hjælp til Forældrekontrol
- Hjælp til Filmleje-pinkode