Kom godt i gang

iPhone: Opsætning til internet, mms og mail

Når du sætter dit TDC SIM-kort i din iPhone, er den for det meste automatisk sat op til internet og mms og derfor klar til brug. Der kan dog være tilfælde, hvor det ikke sker automatisk. I disse tilfælde kan du finde hjælp på denne side. For at kunne sætte din iPhone op hos TDC, kræver det, at din iPhone ikke er simlåst. For at få låst den op, skal du kontakte den udbyder, hvor du har købt telefonen.

Ser du denne side på din mobil? Vend skærmen for at få den bedste oplevelse!

Automatisk opsætning til internet og mms via SIM-kort

Den nemmeste måde at få din iPhone opsat til TDC's netværk, så du kan gå på nettet og sende mms, er ved at hente opsætningen via dit TDC SIM-kort. Det gør du ved at nulstille indstillingerne under Mobildata netværk.

1. Gå til Indstillinger og vælg Generelt. Vælg herefter Mobil (punktet hedder Netværk i ældre versioner af iPhone)
iPhone1 iPhone2
2. Vælg Mobildata netværk. Gå nederst og tryk på Nulstil indstillinger.
iPhone3 iPhone4
3. Vælg Nulstil
iPhone5
Når telefonen er nulstillet, er den opsat med TDC's internet og mms indstillinger.

Manuel opsætning af internet og mms

Hvis du ikke kan få den automatiske opsætning via SIM-kort til at fungere, kan du i stedet opsætte din iPhone manuelt til internet og mms. Følg vejledningen herunder eller se vores videovejledning

1. Vælg Indstillinger 2. Vælg Generelt
iphone1 iphone2
3. Vælg Mobil (Punktet hedder Netværk i iOS 3, 4 og 5) 4. Vælg Mobildatanetværk
iPhone 6 opsætning netværk iPhone 6 opsætning netværk2
5. Under APN skriver du internet med små bogstaver 6. Under MMS
  • I feltet APN skriver du mms med små bogstaver
  • I feltet MMSC skriver du: http://mmsc.tdc.dk:8002
  • I feltet Mms-proxy skriver du: inetproxy.tdc.dk:8080
iphone5 iphone opsætning mms2

Bemærk at du muligvis skal slukke helt og tænde din iPhone igen før ændringen slår igennem

Videovejledning: Sådan opsætter du internet og mms på iPhone

Opsæt mail på iPhone

Sørg først for at opsætte internet ved at følge punkt 1-5 ovenfor.

Se herefter vores videovejledning eller følg vejledningen herunder.

Hvis du har en TDC-mailadresse, så vil vejledningen vise dig, hvordan du opsætter din mail. Hvis du ikke har en TDC-mailadresse, så skal du fra din mailudbyder have de oplysninger, du skal bruge fra punkt 5 og fremefter.

Hvis du har en anden mailudbyder end TDC, og din mailudbyder ikke tilbyder en udgående postserver, så kan du anvende relay.tdcmobil.dk

Start med at trykke på Indstillinger på forsiden af din iPhone

iPhone indstillinger

1) I Indstillinger skal du trykke på E-post, kontakter, kalendre 2) Tryk på Tilføj konto
iPhone mail 1 iPhone mail 2
3) Vælg Anden 4) Tryk på Tilføj e-postkonto
iPhone mail 3 iPhone mail 4
5) Din mailudbyder kan give dig de oplysninger, du har brug for. Hvis TDC er din mailudbyder, så er dine oplysninger:

I feltet Navn skriver du dit eget navn
I feltet Adresse skriver du din TDC mailadresse
I feltet Adgangskode skriver du din adgangskode til din mailkonto. Bemærk koden er den du valgte, da du oprettede din mail (ikke den samme som dit TDC Login, som du f.eks. bruger ved log ind i TDC webmail) Har du glemt din adgangskode til mail?
I feltet Beskrivelse kan du f.eks. skrive 'TDC Mail'
Tryk til sidst på Næste i øverste højre hjørne
6) Øverst på skærmbilledet nedenfor skal du vælge POP, så det er markeret med blåt. De tre øverste felter skal se ud som på billedet nedenfor.
iPhone mail 5 iPhone mail 6
7) Længere nede på samme side står der Server til indgående post.
I feltet Værtsnavn skriver du pop3.mail.dk
I feltet Brugernavn skriver du din TDC mailadresse
I feltet Adgangskode skriver du din adgangskode til mailadressen
8) Længere nede på samme side står der Server til udgående post.
I feltet Værtsnavn skriver du asmtp.mail.dk
I feltet Brugernavn skriver du din TDC mailadresse
I feltet Adgangskode skriver du din adgangskode til mailadressen

Herefter trykker du Næste i øverste højre hjørne
iPhone mail 7 iPhone mail 8
9) Du vil nu muligvis se nedenstående billede. Hvis billedet kommer, skal du trykke på Ja. Hvis billedet kommer igen, skal du trykke på Ja igen. 10) Du vil nu se hovedlisten over mailkonti. Tryk på den konto, du netop har oprettet (TDC mail).
iPhone mail 9 iPhone mail extra 1
11) Nederst i billedet, der kommer frem, skal du trykke på det 3. nederste felt, hvori der står SMTP. 12) Du vil nu se nedenstående billede. I feltet Primær server skal der stå asmtp.mail.dk og Til længst til højre. Tryk på dette felt.
iPhone mail 12 iPhone mail 11
13) Hvis billedet, der kommer frem, ser ud som nedenunder, er din TDC Mail opsat korrekt. Tryk på Annuller i øverste venstre hjørne. 14) Tryk nu på annuller i øverste venstre hjørne, indtil du er tilbage på forsiden af Indstillinger. Din TDC mail skulle nu være opsat til at sende og modtage mails
iPhone mail 10

Videovejledning: Sådan opsætter du mail på iPhone