Mailsupport

Mailsupport opsætter TDC Mail automatisk

TDC Mailsupport er et program, der hjælper dig med din TDC Mail. Programmet kan opsætte dit mailprogram, reparere din mailopsætning og fjerne mailkonti, som ikke er fra TDC*

Bemærk: TDC yder ikke telefonisk support på opsætning af TDC Mail på pc.

Hent mailsupport til PC

Vil du i stedet opsætte din TDC Mail manuelt?

Sådan bruger du TDC Mailsupport

For at bruge TDC Mailsupport skal du have oprettet en mailadresse hos TDC, og du skal have dit mail password parat. Vær opmærksom på, at dit mail password ikke er det samme som dit TDC Login. Har du glemt dit mail password?

Læs vejledning - trin for trin eller se videoguide herunder

* Fjerner du en mailkonto med TDC Mailsupport, fjernes mailkontoen i mailprogrammet på din pc. Når mailkontoen er fjernet, kan du ikke sende og modtage mails fra mailkontoen. Ønsker du igen at sende og modtage mails fra mailboksen, skal du manuelt oprette mailkontoen igen.