TDC

MMS opsætning på sms

Få tilsendt en automatisk opsætning til mobilen:

Send sms med teksten "MMS" til 1111. Det koster alm. sms takst.

Hvis din mobil understøtter automatisk opsætning skal du blot åbne og installere opsætningen. Opsætningskoden er 1234.

smartphone apps android

Opsætning af iphone og Android mobiler

Da vi ikke har automatiske opsætninger til alle mobiler, finder du her nogle manuelle guides, der hjælper dig med at opsætte mms på iPhone og mobiler med Android styresystem.

iPhone

Se vejledning til opsætning af iPhone

Android mobiler

Se vejledning til opsætning af mms på Android mobiler

Andre mobiler

Er din mobil ikke på listen? Brug TDC's generelle opsætningsparametre

Værd at vide om mobil opsætninger

Din mobiltelefon skal bruge en opsætning til mms for at du kan sende og modtage mms. Hvis din mobil ikke har en TDC opsætning, kan du hente den på denne side.

Den nemmeste løsning er at få tilsendt en automatisk opsætning på sms. Nogle mobiler understøtter dog ikke sms opsætninger. Disse mobiler kan du i stedet sætte op med en manuel opsætning, som du finder i vores Mobilmanualer.

Mobil tv

Find opsætning i TDC's mobilmanualer

I vores mobilmanualer finder du hjælp og vejledning til, hvordan du manuelt kan sætte din mobil op til for eksempel internet, mms mv. Du kan bruge disse vejledninger såfremt din mobil ikke understøtter automatisk sms-opsætning. Gå til TDC Mobilmanualer

Hvis din mobil skal sættes op til internet, anbefaler TDC, at du sætter TDC's mobilportal som din startside. Adressen er m.tdc.dk.