Opsætning af e-mail på mobiltelefonen

Vejledningerne viser dig, hvordan du opsætter din TDC-mail-adresse. Hvis du ikke har en TDC-mail-adresse, skal du bruge mailserver-oplysningerne fra din e-mail-udbyder.

E-mail på iPhone

Før du kan opsætte din e-mail på telefonen, skal du være koblet til enten TDCs datanetværk (3G eller 4G) eller et trådløst netværk (Wi-Fi). Hvis din mobil ikke allerede har forbindelse til et netværk, kan du få hjælp til at sætte din mobil op til TDCs datanetværk eller få hjælp til at koble din mobil på et Wi-Fi.

Vejledningerne viser dig, hvordan du opsætter din TDC-mailadresse. Hvis du ikke har en TDC-mailadresse, skal du bruge mailserver-oplysningerne fra din e-mail-udbyder.

Bemærk, hvis du har din e-mail-konto hos iCloud, Exchange, Google, Yahoo!, AOL eller Outlook, skal du kun følge trin 1-3, trykke på din e-mail-udbyders logo og herefter indtaste din e-mailadresse og adgangskode.

Opsætning af TDC e-mail på iPhone

1. Start med at gå ind i Indstillinger på din iPhones hjemmeskærm

Tryk på knappen e-mail, kontakter, kalendere

2. I Indstillinger skal du trykke på E-mail, kontakter, kalendere

Vælg tilføj konto

3. Tryk på Tilføj konto

Klik på andre

4. Vælg Andre

Klik på tilføj e-mailkonto

5. Tryk på Tilføj e-mailkonto

Indtast navn, e-mail adresse, adgangskode og giv e-mailen et navn. Tryk på næste.

6. Her skal du indtaste oplysningerne fra din e-mail-udbyder. Hvis TDC er din e-mail-udbyder, skal du udfylde nedenstående felter

• Navn: Skriv dit eget navn
  • Adresse: Skriv din TDC e-mail-adresse
  • Adgangskode: Skriv den adgangskode, du valgte, da du oprettede din TDC-mail. Har du glemt din adgangskode, kan du få tilsendt en ny.
  • Beskrivelse: Skriv eksempelvis "TDC Mail"
7. Tryk Næste i øverste hjørne
Vælg POP

8. Øverst i skærmbilledet vælger du POP, så det er markeret med blåt. De tre øverste felter skal se ud som på billedet

skriv oplysningerne

9. Scroll ned og udfyld felterne under Server til indgående post

• Værtsnavn: Skriv pop3.mail.dk
  • Brugernavn: Skriv din TDC-mailadresse
  • Adgangskode: Skriv adgangskoden til din TDC-mailadresse
Skriv oplysningerne og tryk på næste

10. Scroll længere ned og udfyld felterne under Server til udgående post

• Værtsnavn: Skriv asmtp.mail.dk
  • Brugernavn: Skriv din TDC-mail-adresse
  • Adgangskode: Skriv adgangskoden til din TDC-mail-adresse

11. Tryk Næste i øverste højre hjørne

Tryk på ja

12. Måske oplever du, at denne besked popper op på skærmen. I så fald skal du trykke på Ja. Sker det igen, skal du trykke Ja igen.

Din mail er nu sat op og klar til brug

Du kan også se vores video, der viser, hvordan du sætter din mail op på din iPhone