Outlook Express vejledning

Her finder du hjælp til at sætte Outlook Express op til at anvende TDC's mailservere, når du sender og modtager mails.

Bemærk:
Du skal have oprettet en mailadresse hos TDC for at denne vejledning giver mening. et gøres i forbindelse med registreringen af dit bredbånd. Se www.tdc.dk/bbaktivering.

Automatisk opsætning via TDC Mail Support

Du kan få en opsætning helt automatisk via programmet TDC Mail Support.

Manuel opsætning

Her kan du se, hvordan du manuelt sætter Outlook Express 2003 op til at sende og modtage mails. Søgte du i stedet vejledning til Outlook 2007 eller vejledning til andre mailprogrammer?

Sådan gør du

• Start Outlook Express

• Klik på menuen Funktioner og vælg Konti...
  • Klik på fanebladet Post
  • Du får nu en oversigt over dine eksisterende mailkonti

Har du allerede mailkonti stående på listen, som du ikke bruger, kan du fjerne dem. Bemærk- når du fjerner en mailkonto, beholder du din mailadresse, men du kan risikere at miste dine mails. Er du i tvivl, bør du lave en sikkerhedskopi af dine mails, inden du fjerner kontoen. Se yderligere oplysninger

• Klik på Tilføj og vælg Post...

Guiden Internetforbindelse

Du har nu startet guiden Internetforbindelse, der opsætter en ny mailkonto i Outlook Express.

• Klik på Næste
  • Indtast dit navn i Vist navn
  • Klik på Næste
  • Indtast din mailadresse i E-mail-adresse
  • Klik på Næste

• Ud for Server til indgående post skal du skrive pop3.mail.dk
  • Ud for Server til udgående post (SMTP) skal du skrive asmtp.mail.dk
  • Klik på næste

Vejledning konto og adgangskode

• Indtast din mailadresse i Kontonavn
  • Indtast dit password i Adgangskode
  • Sæt mærke i Husk adgangskode
  • Klik på Næste
  • Klik på Udfør for at afslutte guiden

Aktiver godkendelse af udgående server

Du skal foretage en enkelt indstilling mere, før du er helt klar til at benytte din mailkonto.

• Dobbeltklik på mailkontoen pop3.mail.dk
  • Klik på fanebladet Servere

sikker godkendelse

• Sæt flueben i Min server kræver godkendelse
  • Klik på fanebladet Avanceret
    Outlook Express - 587
  • Erstat nummeret 25 i boksen Udgående post med 587
  • Klik på OK
  • Klik på Næste
  • Klik på Udfør

Opsætningen er fuldført

Opsætning af Outlook Express er færdig, og du er nu klar til at sende og modtage mails.

Bemærk! Skærmbillederne kan grafisk adskille sig fra de her viste. Dette har ingen betydning for opsætningen.

Emneord i denne artikel

Vind en iPhone 6

Vind en iPhone 6

Deltag nu.

selvbetjening ikon

Selvbetjening Erhverv

Følg dit forbrug, se din faktura og tilpas dine abonnementer.
Læs mere