Ny med bredbånd

TDC Fiber

Med TDC Fiber får du den nyeste teknologi og væsentlig større kapacitet. Behovet for båndbredde skal ikke være ret stort, før det er oplagt at tænke i fiberbaner. Vi tilbyder en helhedsløsning til din virksomheds it-løsning, hvor du både kan sende og modtage store data-mængder - lynhurtigt og sikkert. Samtidig er løsningen fleksibel, da din virksomhed får alt i ét stik: data, telefoni, lyd, billeder og video.

Fordele med TDC Fiber

Fleksibilitet og besparelser

• En fremtidssikret løsning
  • Gør det nemt at forbinde afdelinger, hjemmearbejdspladser og partnere i ét netværk.
  • Besparelse af ressourcer ved at centralisere it-driften i ét fiberbaseret net

Fremtidssikret datakommunikationsløsning

• Fiber er fundamentet, hvor du på samme netværk kan få både hjemmearbejdspladser, internet, webservices og lokalnet på samme forbindelse.
  • Væsentlig større kapacitet og højere hastighed, end med en standard bredbåndsløsning.
  • Lynhurtig transmission af store mængder data.
  • Billig tale over nettet med TDC IP telefoni Scale (nemt og billigt at indføre).
  • Fiberforbindelsen kan udbygges efter behov: Udnyt f.eks. fiberen til at få optimal sikkerhed med TDC Managed Firewall, en alt-i-en boks løsning med firewall, trådløs router og antivirus.

Skalerbar løsning

• Det er nemt og billigt at skrue op eller ned for hastigheden, hvis behovet ændrer sig. Det kræver ofte ingen fysiske ændringer ude hos dig.

Kapacitet til faste priser uanset forbrug

• Du får samme upload- og downloadhastighed. Hastigheder fra 2 Mbit op til 1 Gbit
  • En helhedsløsning til fast pris.

Stabil og driftsikker

• Fiber er en stabil, sikker og fremtidssikret kommunikationsløsning.
  • Døgnservice og overvågning er inkluderet i produktet.
  • Høj driftssikkerhed og oppetid på TDC's døgnovervågede netværk.

Bredbånd eller fiber - bliv klogere her

Emneord i denne artikel

Er du ramt af en fejl?

Indtast telefonnummer eller EM-nummer:
Husk at bogstaver skal skrives med STORE bogstaver