Nano SIM-kort

Til nyere produkter såsom iPhone 5 og iPad Air* bruges et nano SIM-kort. Et nano SIM-kort kan det samme og bruges på samme måde som de SIM-kort, du kender i dag, de er bare mindre.

Der følger en metalclips med til din iPhone eller iPad, som du skal bruge for at sætte SIM-kort i. Alternativt kan du bruge en lille papirclips.

* Bemærk - har du iPhone 4 eller 4S skal du i stedet benytte micro SIM-kort.

Sådan gør du

nano simkort1

• Sæt enden af metalclipsen i hullet på bakken til SIM-kortet.
  • Træk bakken til SIM-kortet ud og læg SIM-kortet i bakken.
  • Når SIM-kortet sidder øverst, skubber du forsigtigt bakken på plads.

Jeg har allerede et abonnement hos TDC

Bestil nyt SIM-kort

• Sæt enden af metalclipsen i hullet på bakken til SIM-kortet.
  • Træk bakken til SIM-kortet ud og læg SIM-kortet i bakken.
  • Når SIM-kortet sidder øverst, skubber du forsigtigt bakken på plads.