iPhone: Se dit dataforbrug og spær for datatrafik i udlandet

Sådan ser du dit dataforbrug på iPhone

Ens dataforbrug varierer meget. E-mails kan være så små som 2 kB, men vil typisk være større afhængig af format, indhold af billeder og vedhæftede filer. For én MB kan man cirka browse på 50 standardsider, læse 3.500 e-mails (kun tekst), eller afspille ½ Mp3 fil (2 min.). Vær opmærksom på, at du betaler både for sendt og modtaget trafik.  Nederst på siden kan du se hvordan du slår data-trafik/roaming fra i udlandet.

For at se dit dataforbrug følger du de 4 trin her nedenfor :

1. Vælg Instillinger                                2. Vælg GenereltIphone data1

3. Vælg Brug                                          4. Her kan du se dit forbrug.
Iphone data2

Sådan spærrer du for datatrafikken i udlandet

Når du har din iPhone med i udlandet betaler du udlandstakster for datatrafik. Her nedenfor kan du se, hvordan du spærrer for datatrafik i udlandet.

For at spærre for datatrafik i udlandet følger du de 4 trin her nedenfor :

1. Vælg Instillinger                                2. Vælg GenereltIphone data1

3. Vælg Netværk                                       4. Vælg Data-roaming (Slå til/fra)

Iphone data7