MobilFlex Connect Plus funktioner

Nedenfor finder du svar på de mest anvendte funktioner i dit MobilFlex Connect Plus abonnement.

Køfunktion

Hvis du er optaget, kan du med Køfunktion give dine kunder, kollegaer, leverandører og andre mulighed for at vente på linien til du bliver ledig. Dem, der ringer til dig, mens du er optaget, vil blive mødt af en stemme, der siger: "Nummeret, du har kaldt, er optaget. Dit opkald vil blive besvaret hurtigst muligt". Herefter vil stemmen sige: "Du er nu nummer XX i køen". For hvert 20. sekund vil man få en status på, hvilket nummer man er i køen. Du kan selv bestemme hvor mange, der skal kunne vente i køen.

Du har samtidig muligheden for at lade dine kollegaer svare kald til dit nummer. Dermed kan to personer i f.eks. receptionen besvare kald til virksomhedens hovednummer.

Opsæt køfunktion via www.mobilflex-connect.dk

På selvbetjeningssitet kan du slå køfuntionen til og fra og du finder du en nem menu, hvor du kan opsætte Køfunktionen, som du vil have den. Gå til www.mobilflex-connect.dk

Læs vores guide til hvordan du administrerer køfunktionen og mobil velkomst

Opsæt køfunktion via koder

Kode Virkning
*125*0#

Du vil nu stå som passiv i køen. Det betyder at du stadig er i køen, men ikke modtager opkald fra den. Tilgengæld vil du som køejer kunne modtage egne opkald. Funktionen svarer til "Gå Hjem" funktionen på web-siden.

*125*0*mobilnummer#

Udmelding af den specifikke kø der tastes. Andre aktive køer forbliver aktive.

*125*1#

"Mød ind" funktion. Funktionen er modsat *125*0#. Aktiverer alle køer og ophæver derved den passive tilstand.

*125*1*Mobilnummer#

Skift kø-funktion. Med denne funktion skiftes der til den kø der tastes. Andre køer afmeldes. Der modtages kun opkald fra den kø der indtastes eller egne kald.

*125# Status
*125*2*mobilnummer#

Tilslut ekstra kø. Her tilmeldes den kø du taster. Er du aktiv på andre køer bliver du ved med at være det. Er nummeret i passiv tilstand ændres denne til at være aktiv og der modtages kald fra de køer man er tilmeldt.

*125*3#

Slet alt-funktion. Denne funktion sletter alle de køer man er tilmeldt. Er man kø-ejer vil man således ikke modtage egne opkald.

Se priser på Køfunktionen

Hvad er Begrænset Bruger med MobilFlex Connect Plus?

Begrænset bruger

Hvis der er behov for at gå ind og begrænse hvilke udgående samtaler, der må foretages på en mobiltelefon med Connect abonnement, kan Begrænset bruger funktionen sættes på, og er dermed en hjælp til at holde omkostningerne nede.

Er du administrator, kan du opsætte Begrænset bruger på www.mobilflex-connect.dk

Se priser for Begrænset bruger

Adgang til virksomhedens telefonbog med MobilFlex Connect Plus?

Adgang til virksomhedens telefonbog via web og WAP

Med MobilFlex Connect Plus får brugerne mulighed for at slå op i virksomhedens elektroniske telefonbog via web-brugerfladen på www.mobilflex-connect.dk. Du har også WAP adgang til telefonbogen, hvis du er på farten.

Start Fly (m.tdc.dk) på din mobil. Under TDC & Mig finder du Mobil Flex Connect. Her har du adgang til virksomhedens telefonbog.

Hvordan omstiller jeg et kald med MobilFlex Connect Plus?

Omstilling

Med MobilFlex Connect Plus har man mulighed for at omstille et opkald til en kollega, uanset hvor vedkommende befinder sig.

• Du besvarer dit opkald
  • Tast # telefonnummer # - så opnås der forbindelse til det ønskede nummer.
  • Tast # for at omstille kaldet, eller
  • Tast * for at trække kaldet tilbage, fx hvis telefonen ikke besvares i den anden ende.

Kvikomstilling

Er der én, som du ofte omstiller til kan du nøjes med at trykke #*# for at få forbindelse med nummeret. Kviknummeret kan du indtaste på www.mobilflex-connect.dk.

Hvad er Lokalnummergruppe med MobilFlex Connect Plus?

Lokalnummergruppen

Alle tilknyttede medarbejdere i gruppen har deres eget lokalnummer. Lokalnumrene administreres af virksomheden, og det skal bestå af mellem 3-7 cifre.

• Man kan altid se, hvilket lokalnummer der ringes fra, idet det vises i mobiltelefonens display ved opkald.
  • Lokalnummeret kan bruges overalt i Danmark. Der er ingen garanti for, at du kan ringe til et lokalnummer fra udlandet.
  • Der kan yderligere tildeles lokalnumre til nære samarbejdspartnere og leverandører for at gøre kommunikationen mere effektiv.

www.mobilflex-connect.dk kan du administrere din Lokalnummergruppe.

Se prisen for kald i Lokalnummergruppen.