Scale

IP TelefoniInstallation

Vi skelner mellem FØR installation og PÅ installationsdagen.
Læs om installation

IP TelefoniScale i hverdagen

Hjælp, tilpasning, fejlmelding og driftsinformation på sms.
Læs om Scale i hverdagen

IP TelefoniScale - videoguides

Ændring af feriesvar, Scale app'en og koder til din Scale telefon.
Se Scale videoguides

ip-telefoni mand

udråbstegn buuletNye pinkoderegler til Scale Brugerstyringsportal

Se de nye regler for din pinkode her

Vigtigt: Login til Scale administrator

(Bemærk: Gælder ikke for Scale Basic - gå til tdc.dk/scalebasic)
I skal udpege en administrator, der skal være ansvarlig og som får særlig adgang og password til websitet. Læs om login til Scale administratoren