Scale

Bemærk:

For at øge sikkerheden på Scale, skærper TDC reglerne for brug af pinkode til Brugerstyringsportalen pr. 1. juli 2014. Læs mere.

IP TelefoniInstallation

Vi skelner mellem FØR installation og PÅ installationsdagen.
Læs om installation

IP TelefoniScale i hverdagen

Hjælp, tilpasning, fejlmelding og driftsinformation på sms.
Læs om Scale i hverdagen

IP TelefoniScale - videoguides

Ændring af feriesvar, Scale app'en og koder til din Scale telefon.
Se Scale videoguides

ip-telefoni mand

udråbstegn buuletNye pinkoderegler til Scale Brugerstyringsportal

Se de nye regler for din pinkode her

Vigtigt: Login til Scale administrator

(Bemærk: Gælder ikke for Scale Basic - gå til tdc.dk/scalebasic)
I skal udpege en administrator, der skal være ansvarlig og som får særlig adgang og password til websitet. Læs om login til Scale administratoren